недеља, 17. јануар 2010.

Nesto malo drugacije

Da bi se razbila monotonija crno-belog, mora ponekad i nesto drugo da se radi. Par ulja na platnu.



4 коментара:

  1. Ako,ako, odlicno je i ovo. Niti sam mislila da ne znas, niti posumnjala da znas i to da radis. Volim tvoje slike koje su u crno belom izdanju, ustvari obozavam ih, a to ne znaci da ne trebas drugo da radis. Bas naprotiv trebas sve da radis sta osecas da ti cini zadovoljstvo. Slike su ti stvarno pravo bogastvo. Ruze obozavam i oblake isto, kao da si mene pitao sta da slikas. Pitam se gde ovaj nas dom kulture gleda, kad ne vidi ovakvog stvaraoca. Ili nisam upucena? Volela bih da je tako, mada...hm.. Ali to je druga strana, a za tebe.. BRAVO... BRAVO... BRAVO... Tako sam srecna da sam otkrila ovaj blog, ne mogu ja to da opisem.

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala ti na leim recima, umes i da radis i da cenis rad. Drago mi je da vidim ove tvoje radove- slike u sve vecem broju. Ja sam nazalost jako sklona poklonima. Takva mi je dusa, nije da ne cenim svoje radove, ali sa obzirom da mene ne kosta materijal kao tebe, lakse se i odlucim na to. A da je i to tacno, da ne treba poklanjati, jer se pokloni ne bas cene, pogotovu ako su rucni radovi ili cak i umetnicki radovi i to je tacno, ali i tu pokusavam da budem od dobre procene, poklanjam samo ako vidim odusevljenje i razumevanje za tako nesto. Mada bas se i nadju takvi zasluzni ljudi, jer stan nikako da napunim. Volim dobre ljude, volim druzenja, volim sposobne stvaraoce, ne mogu bez toga, sta cu?. Zato i dolazim i na ovaj tvoj blog, i mnogo mi je zao sto narod ne primecuje malo vise umetnicki svet. Doci ce i to jednog dana sigurna sam. Mozda jednog dana ti napravis jednu prekrasnu izlozbu uz veliko uvazavanje, a ja se pridruzim mojim stvarcicama, koliko da pokazem da imas moju podrsku. Vidim te kao licnost Negotina poput Mokranjca, samo u tvom licnom stilu. Ovo ja tako vidim i nadam se da nikome nece zasmetati. Za mene si velika UMETNICKA DUSA. Stvaraj sto vise, verujem da ce se isplatiti. Jer talenat se kroz rad pokazuje.

    P.S. Pozdrav od mog Srecnog, imas velike pohvale od njega, a on ne hvali tako lako, zapravo je jako tezak u deljenju pohvala. Tvrdica ;)

    ОдговориИзбриши
  3. I jos nesto, nemoj se niti ustrucavati, niti sekirati sto si musko medju nama zenama. Umetnicka dusa ne gleda na pol, a i sve ostalo ne bi smelo da gleda na pol. Ti si jedan od najomiljenijih na mom blogu i tvoji komentari mi jako puno znace. Znas ti to i sam. A i dokaz si kvalitetnijeg uma i sposobnosti naseg drustva i imas moju podrsku u svemu, samo ti nastavi tako. Zavidece ti mnogi, koji sada sude mozda drugacije. Ja ti govorim iz iskustva. Ne bitno sta ko misli, mi stvaramo i druzimo se, jer je i druzenje jako bitno, zapravo, podrska je bitna. Samo napred.

    ОдговориИзбриши